- yarım kg bezelye
- 1 adet orta boy patates
- 1 adet orta boy havuç
- 100 gr dana kuşbaşı
- 1 adet orta boy kuru soğan
- salça, tuz, karabiber
Eti teflon bir tencerede suyunu salıp çekene kadar kavuralım. Suyunu çektikten sonra kuru soğanı yemeklik doğrayıp bir miktar sıvı yağ ile soteleyelim. Bu arada soyduğumuz havuç ve patatesi küp küp doğrayalım ve tenceremize ekleyelim. Bir miktar daha soteledikten sonra salçamızı ekleyip karıştıralım. Salçayı sonra eklemek patateslerin tencereye yapışmasını engelliyor. Kavurma işlemi bittikten sonra karabiber ve tuzu da atıp sıcak su ekleyelim. Et yumuşayana kadar pişirelim.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder