Herkesin farklı farklı yaptığı ama genelde misafir ağırlamada en çok tecih edilen pratik bi tat. Bakalım benim tarifimi beğenecek misiniz?
- yarım paket fiyonk makarna
- 560 gr hazır garnütür (tercihe bağlı artırılıp azaltılabilir)
- 2 su bardağı yoğurt
- 1 su bardağı mayonez (buda tercihe bağlı artırıp azaltılabilir)
- 1 kutu haşlanmış mısır
- tuz
- 5 adet orta boy salatalık turşusu
Makarnamızı tuzlu suda haşlayalım ve soğuk su ile soğutalım. Bu arada yoğurt ve mayonezi çırpıp yeteri kadar tuz atalım. Süzdüğümüz garnitür ve mısırı ekleyelim. Garnitürlerin boyutunda kestiğimiz turşularıda ekleyip karıştıralım. En son olarak makarnalarımızı ekleyelim ve salatamızı servis tabağına alalım.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder